What we do best

What we do best!

Walseth & Partners er et rekrutteringsbureau med danske rødder og nordisk rækkevidde. Vi hjælper virksomheder med at finde de bedste talenter til morgendagens udfordringer. Vi har en stor passion for at yde den bedste service gennem en hurtig og effektiv rekrutteringsproces. Vores brede netværk inden for salg og service, sikrer at vi leverer kvalificerede kandidater til virksomheder- små som store, på tværs af brancher, til den private sektor. Vi rekrutterer salgs- og servicetalenter på alle niveauer og vores services spænder fra rekruttering, headhunting, search & selection til LinkedIn makeover services.

Vi har erfaring med at rekruttere; Sales Trainees, Sales Agents, Sales Consultants, Tele Account Manager, Sales Project Manager, Telemarketers, Customer Supporters, Sales Representative, Sales Executives, Client Managers, Account Managers, Key Account Managers, Field Sales Executives, Area Sales Managers, Sales Managers and Head of Sales.

Vision, Mission og Værdier


Vi vil være den mest effektive og synlige servicevirksomhed inden for vores branche. Vi vil sikre, at vores kunder og kandidater får den bedste serviceoplevelse. Det gør vi ved at yde en professionel og engageret indsats. Vi er proaktive og kvalitetsbevidste og gør vores bedste for at finde den bedste løsning for vores kunder og kandidater.
Vi skal sikre os, at vores kunder og kandidater får den bedste oplevelse ved at indgå et samarbejde med os. Vi er passionerede omkring vores arbejde og har en holistisk tilgang til rekruttering. Vi ønsker at matche den bedste løsning for vores kunder såvel som vores kandidater, og det gør vi ved at yde en professionel og engageret indsats. Vi kigger ikke kun på kompetencer men på talenter i helhed. Vi vægter kvalitet, kultur og mangfoldighed højt. Vi ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner, der sikrer det bedste resultat for virksomhed og kandidat.
Vores kerneværdier er relationer og resultater. Relationer som i vores tilgang til vores kunder og kandidater. Resultater som i virkningen af at vi leverer. Vi vægter proaktiv kommunikation, tillid og respekt højt. Ligeledes prioriterer vi ærlighed og kundetilfredshed højt, da vi erfarer, at det er afgørende parametre for at opnå succes og for at kunne opbygge langsigtede relationer. Vi gør en dyd ud af at synliggøre vores værdier i jeres kontakt med Walseth & Partners.